Kirpputoriostoksia ja tossut.

12042013409%5B1%5D-normal.jpg

Tälläiset kengät löysin kirpputorikierroksella. Ylisuloiset! Hintaa 6,50e, mikä on minun ostamistani kirpputorikengistä siellä ylärajoilla, mutta kengät ovat todella aivan uudenveroiset: jopa pohjissa olevat tarrat ovat paikallaan ja ehjinä. Joten ei paha ostos...

12042013408%5B1%5D-normal.jpg

Tämmöinen tuunattava avainkaappi löytyi eurolla. Kaapin lukko kaipaa pientä naulaa ja aion maalata tämän ja tehdä uuden kuvan oveen. Ajattelin maalata oveen merimaiseman ja liittää siiihen kuvan vanhasta purjelaivasta, mutta en ole ihan varma vielä.

Poika löysi muuten samaiselta kirpputorireissulta Pionin (en tiedä, miten kirjoitetaan, mutta se on joku semmoinen lego-rakennus örkki), joka maksoi euron. Lelu oli ihan osissa pussissa, eikä minun silmissäni minkään arvoinen, mutta Poika tunnisti heti sen "Pioniksi" ja halusi sen välttämättä... Heti saatuaan sen, hän kokosi örkin, ja sillä oin leikitty koko viikonloppu. Kuulin ystävältä, että kaupassa noi "Pionit" maksaa 8e... eli aika hyvä löytö Pojalta ;) Hyvin on jälkikasvu opetettu kirppari-ihmiseksi, hih hih...

14042013412%5B1%5D-normal.jpg

Koko viikonlopun mulla oli semmoinen kauhea luomisen tuska, että jotain olisi saatava aikaiseksi... Selailin siinä kirjoja ja sitten lopulta sunnuntai-aamuna sanoin, että, jos siivoan keittiön, saan tehdä tossut. Tuumasta toimeen ja keittiö siistiksi... sitten Tildan tapaan -kirjan ohjeilla hurautettiin tossut.

14042013411%5B1%5D-normal.jpg

Ompelukone tosin meinaa sanoa sopimustaan irti... mutta tässä työssä onneksi ei yksikään tikki jää näkyviin (ompelujälki on nimittäin ihan kauheaa), mutta pääasia, että pysyy koossa. En vain tiedä, että ottaisinko tossut itselle käyttöön (mulla kyllä niitä tossuja jo on aika paljon), vai jättäisinkö vierasvaraksi (harvoin käy vilujalkaisia vieraita) vai kenties siirtäisin sinne lahjakoriin.... Hmm... En tietä, mutta suloiset tossut on!