No enpä ole kerennyt nykäistäkään minkäänmoisia käsitöitä, mutta pää pursuaa taas uusia ideoita, joten pakko purkaa paineita tänne kirjoittamalla. Niin, kun nyt on paljon tuommoisia tuunausideakirjoja, joissa neuvotaan tekemään mekkoja tyttösille lakanoista ja verhoista ja hamosia yms yms, mutta kun ei hirveän paljon ole ideoita pojan tuunausvaatteisiin, varsinkaan vähän isomman pojan. Niin kyllähän vauva pojalle voi tehdä söpöjä haalareita ja pellehermannihousuja mutta parivuotiaasta eteenpäin ei kehtaa enää oikein sellaisiin pukea. Niin, että minäpä sitten aloin suunnitella tuunausvaatteita 2-6 -vuotiaille pojille ja niistähän pitäisi ihan kirja tehdä!!! Vaan kun ei ole aikaa...
Noissa tuunausvaatteissa on usein hyödynnetty kaikenlaista varastojämää, niin minä pohdin, että voisiko pojalle käyttää esim satiininauhan jämia ja mietin, että no miksikäs ei! Oikeanvärisenä vaika tehosteraidoiksi taskun suuhun ommeltuna niin mikä ettei!
Sitten mietin, että voisiko kirppareilla pursuavia huiveja käyttää pojalle? Ja taas mietin, että oikeanvärisenä, esim merimieshenkinen huivi varmasti muuntuisi kevyeksi puseroksi resorien kera.
Sitten mietin, että kirpparit pursuaa farkkuja! Voisiko tollaselle vähän isommalle pojalle ommella naisten strets-farkuista pillifarkut. Meillä ainakin pillit on Pojan mieleen, mutta ne vaatii ehdottomasti joustavan kankaan.
Juu, kun olisi vain aikaa niin ainakin omille pojille haluaisin näitä kokeilla.