Tänä vuonna olen ihmeen aikaisessa. Yleensä alan hädissäni väsätä lahjoja vasta marraskuussa, mutta nytpä onkin jo eka lahja valmis. Toistakin lahjaa olen jo tekemässä. Suunnittelen yleensä kaikille itse tehdyt lahjat, mutta niille joille en kerkeä valmistaa ostan sitten joulun alla lahjan ja yritän seuraavana vuonna tehdä. Joka vuosi on ainakin joku saanut itse tehdyn lahjan. Itse asiassa pyytäisinkin kommentoimaan tähän juttuun, että kumpi parempi: itse tehty vai ostettu ja miksi.
Laitan tähän kuvan lahjasta, mutta en voi paljastaa siitä muuta, koska ystäväni ja sukulaiseni saattavat vierailla blogissani.
193283.jpg
Ohje on Suuri Käsityöstä 8/93. Ensin ruutuvirkkauksella Ruusukuvio, sitten reunapitsi reunaan. Viimeisen kerroksen tein kultalangalla, mutta mallissa ei oltu tehty niin. Koko: 41x31cm. Itse olen tähän niin tyytyväinen, että se hälventää taannoista pettymystäni palmikkopuseroon. Kiitos kuitenkin kaikille, jotka laitoitte lohduttavia kommentteja siihen juttuun. Aion neuloa puseron kaula-aukkoon reunan, kunhan taas innostun. Uskon, että siitä tulee ihan hyvä pusero sitten.