Loma alkoi siis päivää suunniteltua aiemmin. No sehän on kivaa. Kiitoksia vaan edfellisen postauksen kommenteille, kyllä mulle tosiaan voi eriävänkin näkökulman esittää. No, kauhistukaa kaikki lomailijat seuraavasta: Olen laatinut lomalle TYÖLISTAN! (lista on pitkä, eikä sisällä harrastuksia, kuten käsitöitä)
1. Sulata pakastin
2. Pese vanhan tuvan pakastin (se on onneks tyhjillään)
3. Pese ikkunat
4. Pese roskalaatikko
5. Vie lehdet paperinkeräykseen
6. Siivoa keittiön roskiskaappi
7. Poimi mansikoita
8. Hoida viranomaisasioita (niitä on ainaskin 2, vaan empä kehtaa tässä luetella) (siis ei nyt toki mitään poliisiasioita, heh heh)

Eniten olen huolissani tosta kolmosesta. Meillä on 9 ikkunaa (kun ei lasketa vanhaa tupaa ja ulkosaunaa, niitä en aio pestä), 5 isoa, 2 ovea ja 2 pientä. Minkäköhän strategian valitsisin?
A) Kaikki kerralla, tai ei mitään
B) Itä tänään, länsi huomenna
C) Hiljaa hyvä tulee, eli ikkuna päivässä
Jos ottas aan, niin ois päivän urakka, vaan eipä tarttis palata saman asian ääreen ainakaan vuoteen. B ei menis samanlaiseksi rehkimiseksi, kuin töissä olisi ja C pitkittäisi piinaa aivan liikaa. Kas otapa tuosta nyt selvä. Eli siis B.

Niin, että mitä, eikö lomalla tehdä käsitöitä???!!! No tehdään, tehdään. Samanlailla kuin töissäkin ollessa vähän päivässä, paljon viikossa. Että mitenkäkö loma eroaa töistä. Eipä kai juuri mitenkään. Että semmosta. No ei vaivuta epätoivoon. Kyseessähän ei ole lupauslista, vaan pelkkä suunnitelma, jos saan viivattua kohtia yli, niin hyvä, jos en, niin ne vaan oottaa myöhempää aikaa toteutuakseen. Eikö niin?

(nyt lopetan tän ihme postauksen, sait selvää eli et, niin paljosta paitsi tuskin jäänet)