Huom! Muokattu 5.3.2013, eli lankoja vielä myynnissä. Tosin itse olen lomalla seuraavat 2 viikkoa, eli en silloin vastaa viesteihin. PÄIVITETTY 25.3.13. KAIKKI LANGAT OVAT SIIRTYNEET HUUTONETTIIN MYYNTIIN!

 

Tällaisia lankoja olisi nyt lankavarastosta perkattu myyntiin. Kommentoimalla tai s-postia laittamalla voi kysellä langoista ja varata niitä. S-posti mulle on rebalester(at)gmail.com
Ja allergigoille tiedoksi, että meillä asustelee koiria (eivät tosin langoissa ihan nuku, mutta samassa taloudessa kylläkin). Postikulut ostajalle.Purkulankaa 4 kerää ohutta kirjavaa, värit marjapuuro/kellertävä, jotain villasekoitetta, yht. 425g. 7 kerää ohutta pörröistä villasekoitelankaa, marjapuuron värinen, yht. 400g. Lankaa siis yhteensä 825g ja hinta näille yht.4eBeige villasekoitelanka. Vähän karheahko, että sopisi mielestäni parhaiten sukkiin. Neuloisin tätä kolmosen puikoilla. Tää on vyyhdeillä ja yksi vyyhti keritty kerälle, yht. 850g ja hinta 8,50e MYYTYPinkki buklee lanka, 650g (neulottu kappale ei sisälly punnitukseen, mutta sen saa, jos haluaa, on tosin melko vaikea lanka purkaa) Tää on sellanen "röpylyinen" puuvillalanka, jossa on jotain keinokuitu/villa lankaa tommosina "möykkyinä". Hinta 6,50eTässä on sellanen puuvillalanka, joka on enemmän virkkaukseen sopiva, mutta voi neuloakin kolmosen puikoilla. Merkki oli muistaakseni Viola. Olen värjännyt langan ite ja väristä tuli epätasainen. Siinä kohdalla, missä vyötteet on sidottu, on jäänyt pohjaväri valkoinen näkyville ja muutenkin sininen väri on epätasainen. Tätä on 450g ja hinta 4e MYYTYTässä on Novita Malibu, turkoosi, 650g on neuleena ja kerällä (reilu kerä neulomatonta lankaa). Tuo "peitto" on virkattu afrikan kukka peiton alku, jonka saa kaupan päälle jos haluaa (koko n. 50cm x 50cn). Neulotut kappaleet voin purkaa valmiiksi jos haluat. Hintaa olis 5e MYYTYPuuvillalankoja. Tässä on
SandnessGarn Mandarin Classic v.sin ja t.sin yht. 175g

Fildea Aida turkoosi lankaa 150g + 75g vajaina kerinä
Tennesee lankoja yht. 450g eri värejä, mutta yksikään kerä ei ole täysi.
Novita Cannes puuvilla/viskoosi/bambu 50g (limen värinen)
ja loput joista en tiiä kaikkien merkkejä yht. reilu 100g
Eli yhteensä tässä olis 900g lankaa ja hinta 9e MYYTY
 Vyötteettömät samettilangat: v.pun, violetti, valkea ja sininen yht. 375g. Tämä on saman vahvuista kuin tässä oleva Novita Samos (50g) ja lisäksi vielä v.pun efektilanka, jossa melkoisesti viskoosia (hyvin vajaa kerä). Kaikki yht. 4eVillasekoitelankoja:

Novitan Tico tico violettikirjava ja vihreäkirjava yht. n. 100g
Mini Malou acryl&bomull 200g
Sukkalanka (tweedmäinen) sininen, josta neulottu sukat, mutta jäänyt keskeneräiseksi. Toinen sukka on valmis, mutta toinen kesken: nää on neulottu kärestä alkaen, joten lankaa ei ole katkaistu, yht. siis 100g (en pura valmiiksi)
Mona Lisa yksi kokonainen kerä ja jämät yht. 75g (turkoosi/musta)
Vaaleankelt. villasekoite, jossa ei ole vyötteitä, yht. 225g
Novita Tango (fani?) 50g, tästä kerästä on yritetty tehä vaikka mitä joten on sen näkönenkin
Novita Teddy sin 50g, pun 25g
Novita Huopanen musta 25g
Sähkönsininen ohuen ohut mohairlanka n. 30g
Itse värjätty karheahko villalanka (ruskea) 75g, (sin ja pun) yht. 50g
Novita 7 veljestä lankakerien jämiä
Yhteensä tässä siis villasekoitelankoja 1100g ja hinta olisi 10e MYYTY
 Tässä on kiekolla vaaleanvihreää puuvillalankaa jotain 850g. Sopii mielestäni vierkkaukseen. Hinta 8,5e

KAMERA HAALISTAA VÄREJÄ: KAIKKI VÄRIT OIKEESTI HIUKAN TUMMEMPIA