Alkuvuosi on kulunut kirjaprojektin parissa niin, etten ole tänne ehtinyt oikein mitään laittamaan. Niin, todellakin, olen aloittanut neulekirjan työstämisen... mutta ei siitä sitten enempää.

Kävin tuossa viime viikolla kirpputorilla ja siellä käsiini tarttui ihanan värinen villa/pellava lanka. Ja siitä heti inspiroituneena syntyi myssy: malli omasta päästä.

 

22032013339%5B1%5D-normal.jpgAlussa on muutama sentti 1o, 1n resoria (silmukoita 50)

22032013344%5B1%5D-normal.jpg

Sitten on patenttineulosta sen verran, että lankaa oli enää vähän jäljellä (heh heh, hyvä ohje). Niin lankaa oli yhteensä 100g = 100m ja puikkosuositus oli 9 mutta minulta löytyi nro 8.

22032013345%5B1%5D-normal.jpg

Ja lopussa on kavennettu niin, että 2 oikein yhteen, 2 nurin yhteen. Ja sitten lopuilla neulottu 1o, 1n resoria ja kun lanka loppui, vedetty lanka loppujen silmukoiden läpi, kiristetty ja ommeltu takasauma kiinni (neuloin nimittäin tasona).

Tuli hyvä myssy: ihanan lämmin... tarpeen vielä näin maaliskuun lopussa, kun pakkasta oli vaikka kuinka paljon!!!! Ja meni lanka just sopivasti kaikki. Ja ennen kaikkea tää on semmonen myssy, et veti sen miten päin vain päähän, niin se aina asettuu hyvin =) Inhoan semmosia peilin edessä soviteltavia myssyjä, kun ei minulla ole aikaa aina olla etsimässä peiliä, heh heh...

No tästäpä innostuneena syntyi toinenkin myssy, mutta se on vielä viimeistelemättä, joten siitä myöhemmin... Ja sitten iski virkkausinto, joten nyt syntyy värikkäitä lappuja joka päivä ja toivon mukaan pian esitten kassin täällä ;)