Tänään alkoi sukkasato -tempaus. Sormet sauhuten tikuttelin ensimmäiset sukat valmiiksi lähes yhdeltä seisomalta. Kokeilin junasukka -mallia (Tuulan sukat), joka oli oikein kiva malli. Nämä menevät veljen nuoremmalle pojalle (1v) joululahjaksi, joten otin esille joululahjakorin, johon on tarkoitus kerätä joululahjaksi tehtyjä juttuja. Kovin on vielä tyhjä kori, mutta jospa se siitä täyttyisi.

Eilen posti toi 9 eri kokoista bambuvirkkuukoukkua. Hippu-koira tunki jälleen mukaan kuvaan. Siitä taitaa tullakin blogikoira. Hippu on meidän kahdesta koirasta nuorempi (1v) ja oli ensimmäisen vuoden ajan oikea täystuho. Hipun hammasta sai tuntea sekä sohvakalusto, hopeakorvikset, lippikset, sauvat, lelut, cd:t ym... Sitten yhtäkkiä Hippu alkoi kiltiksi. Nyt meidän vanhempi koiramme (6v) on alkanut öisin hipsiä sohvalle nukkumaan ja aamulla pölli aamupalapöydästä makkaran. No Hippu on tähän asti saanut nukkua yöt sisähäkissä, koska sillä oli tapana tehdä tuhmuuksia öisin, vaan viime yönäpä saikin Taiga mennä häkkiin ja Hippu sai ylennyksen nukkua makkarissa. Kyllä Taiga oli hiukan loukkaantunut tästä arvonalennuksesta, vaan sen siitä saa, jos ei osaa käyttäytyä kunnolla. No tälläinen välijuttu koirista. Palataampa käsitöihin, siis kuva koukuista (ja Hipusta):

Pidän kyllä visusti langat, keskeneräiset työt ja puikot kaapeissa, sillä varsinkin nuo bambuiset voivat olla koiralle ylivoimainen houkutus teroittaa hampaita.