En oo jaksanu päivittää, mitä on tullu tehtyä ja aloitettua, koska en oo jaksanu ottaa niistä kuvia ja ilman kuvia ei oo kiva kirjottaa. No tässä nyt sitten kerralla enemmän:
279603.jpg
Ainoa valmis näistä on viime viikon käsityöpiirissä tehty raitapaita. Se ei ollutkaan marimekon kangasta, koska seassa on lyckraa (en oo varma oikeasta kirjoitusasusta). Kangas on kuiteskin laadukkaan oloinen, ja koska muuntelin kaavoja omiin vartalonmittoihin sopiviksi, paidasta tuli täydellinen. Tässä yksityiskohtia:
279616.jpg           279615.jpg
Kaula-aukossa pystyraitainen resori.           Hihoja pidennetty (muistaakseni 8cm).
279617.jpg
Helmaa pidennetty 5cm, jolloin vyötärön kohta alenpana. Vyötäröltä nipistetty, lantiolle lisätty leveyttä.
Mitat otin yhestä ostopuserosta, joka on täysin istuva.
279612.jpg
Samaisena iltana aloitin pojalle collegehaalaria. Puuttuu enää kaulus ja nepparit. Tässäkin muutin (nepparien vähyyden vuoksi) kaula-aukkoa, muuten malli Suuri Käsityö 2/98.
279606.jpg
Aiemmasta korjatusta kaula-aukosta innostuneena aloitin tän puseron hienosäädön. Kaula-aukko ja hiha korjattu, toinen hiha oottaa rauhallista hetkeä.
279611.jpg
Pääkallopipo aloitettu, ohje täältä, mutta muuntelin sitä. Lanka musta seiskaveikka ja valoville. Ei oo muutes ollu mitään vaikeuksia neuloo, mutta liukas lanka todella tuo valoville.
279609.jpg
Ja siinä vieressä nää, useimmat tietänee mihin. Jos et kuitenkaan arvaa, niin tuolla mukana menossa on sellainen pro tuomas -nappi. Osallistun siihenkin, vaikka tuntuu, että kaikkee on suunnitteilla vaan mitään ei valmistu. Tää postaus loppuu nyt koska poka nojaa 8,7kg:n voimalla käsivarsille yrittäen repiä poydältä kaiken irtaimen alas!!!!