Vihdoin pääsin koneelle, jolla voin kirjoittaaa blogiin ja on aikaakin (kirjoittaa). Koko kesä on mennyt remottia tehdessä, joten paljonpa ei ole tullut käsitöitä tehtyä, vaan silti jotain (vaan niistäkin useimmat on epäonnistuneet). Edellisen postauksen yritin tehdä kännykästä, vaan ei sillä oikein pystynyt kirjoittamaan. Kuiten siinä siis kuva yhden päivän projektista:

Rakensin henkarikaappiin liinavaatekaapin ja siivouskaapin IHAN ITSE. Kyllä minusta olisi voinut kirvesmieskin tulla (tai timpuri tai mikä lie). Myöhemmin lupaan laittaa vielä kuvia remontistakin, tosin ennen kuvia ei tullut otettua. Uusittu on siis kaikki pinnat kotona ja rakennettu uusi eteinen lisätilaksi.

Ja tässä sitten Apilanlehden perhosmaljakko:

Ohhoh, kuva on huono. No tässä toinen:

Siivosin ja poimin kukkia omalta pihalta kiitokseksi siivouyksesta. Poika oli ihan kummissaan ja kysyi, että saako niitä (kukkia) poimia. Vastasin, että omiahan ne on! Tää senkki on keittiössä ja saa jäädä tuohon asuun. Se on aito alkuperäinen 50-luvun tiskipöytä minun isotädiltä (edesmenneeltä). Nupit saatan tähän vaihtaa jossain vaiheessa. Sisällä on ompelukoneeni ja keskeneräiset ompelutyöt, sekä tärkeimmät ompelutarvikkeet.

Tuohon apilanlehden maljakkoon: en siis tod aio tilata enempää (nehän on hurjan kalliita), mutta minulle kelpaa ihan hyvin yksi maljakko, jonka sai hintaan 4,90e + postarit. Siinä oli mukana hauska perhostikku, jonka piilotin kukkapuskan keskelle (vaan ei taia näkyä kuvissa).

Niin että hauskaa syksyn alkua kaikille, jotka tänne eksyvät.