Meillä se on ensimmäinen lajissaan. Tein miehelleni lahjaksi samastakankaasta puseron, kuin pojalle aiemmin body. Bodyn kaulus pitää vielä korjata ja nepparit laittaa. Olisin halunnut kirjoittaa isän paitaan taakse vielä DAD ja numeron 1 (kun tuo minulle mieleen jalkapallopaidan). Sattui vielä niin, että eilen pelatesta tultuaan mieheni sanoi, että hän tarvitsisi pelipaitoja. Hän luetteli millaisia niiden pitäisi olla ja luulen, että tämä on juuri sellainen (ohutta trikoota, ei liian kireä tai liian löysä).
253679.jpg
Paidan alapuolella on kaksi keskeneräistä bodya pojalle, joita tein eilen. Olen käynnistänyt sarjatuotannon. Teen nyt pojalle 74cm vaatteita.
Aloitin myös tekemään ristipistotilkkua erään ystävän lapselle tulevaan tilkkutäkkiin. Täkki toteutetaan niin, että jokainen tekee ainakin yhden ristipistotilkun, sitten ne yhistetään kangastilkkujen kanssa täkiksi.
253680.jpg
Malli on jostain vanhasta Suuri Käsityö lehdestä.

Olen muuten huomannut, että sivuillani on jotain häikkää noissa napeissa. Yritän korjata asiaa sitä mukaa kuin kerkeän. Valitettavasti poikani ei anna minun olla kovin kauaa yhtäjaksoisesti tietokoneella.
Annan käsityökopasta huomasin, että kuvat voi laittaa sivun keskellekin ja päätin heti kokeilla. Kiitos vinkistä.
edit: jaaha, sivu on näköjään sen verran kapea, että kuvat on keskellä joka tapauksessa, jos ne on vaakatasossa...