Olen palaillut veljen luota. Lastenhoitopuuhiinhan siellä joutui (tai pääsi), joten sukkia ei ole syntynyt liukuhihnatuotantona, mutta luitenkin yksi pari valmis ja toisesta parista toinen sukka.

Joululahjakoriin siis täytettä: siniset sukat menevät siskonpojalle (2v). Malli ja lanka sama kuin edellisissäkin, mutta kertauksen vuoksi ohjeen löytää täältä.

Ostin tuossa huutonestistäkin (TAAAAAAAS) lankaa:

Samat langat siis kahdesta kulmasta kuvattuna. Nää on Novitan Tico tico lankaa 800g, eikä maksanu kuin reilut 30e postareineen. No en kyllä ole tarkistanut paljonko kaupassa maksaa, mutta meiltä kun on lähimpäänkin kauppaan matkaa sen 50km, niin joskus kandee maksaa vähän enenemmänkin, kun ei tuo menovesi ihan ilmaista ole (niin julkinen liikennehän on meille jo käsitteenä vieras) ;)

Joo, aivan ihania lankoja. Mä olin vähän niinkun päättäny, etten osta sukkasatoon mitään lankoja, vaan tyhjennän varastoo, mutta mitäs sitten menin sinne huutonettiin selailemaan. Oli vaan pakko ostaa! Ihanimmat värit näistä on toi turkoosi/petrooli ja punasävyinen.

Tähän loppuun muuten yks kevennys veljen luota. Veli etsi lapselleen vaatetta ja mä neuvoin, että siellä on eteisessä se turkoosi kypärämyssy. Veli siihen, että minkä värinen on turkoosi? Daa! No tietysti turkoosi. Mut tästä oli kerran radiossakin Novalla: se Kimmo siinä päivitteli, että hänestä tuntuu, että kun koulussa opetetaan värejä, niin ekaks kaikille opetetaan sininen, keltanen ja punanen. Sitten pojille sanotaan, että pojat vois lähtee pihalle leikkimään ja sitten kootaan tytöt yhteen ja opetetaan varovasti kuiskaten, ettei pojat vaan kuule, turkoosit, beiget, khakit ja fuksiat. Velikin ihmetteli, että eikö beige vois olla vaan vaaleenruskee ja turkoosi sinivihreä. Sellasta.