Nyt ei ole kerrottavaa mistään valmistuneesta, mutta vinkkaan vähän kuvien kera, mitä on tekeillä.

Eli olen jo vihjannut lappujen virkkaamisesta ja niistä syntyvästä kassista:

04042013405%5B1%5D-normal.jpg

Eikö ole makeat värit! Nämä värit ilahduttavat mieltäni joka kerta, kun niitä vilkaisen! Ja ensimmäistä kertaa (varmaan koko elämässäni) minusta tuntuu, että tällainen paloista koottava virkkaustyö valmistuu ihan oikeasti! Jokaista väriä puuttuu enää yksi pala! Sitten virkkaan (tai ompelen) palat yhteen ja ompelen kassille vuorin, jonka yhdistän kassiin... niin ja kassin kahvat pitää miettiä: ajattelin bambukahvoja.... Olin ajatellut alunperin yhdistää virkkaamalla mustalla langalla palat yhteen, mutta nyt en olekaan ihan varma.... hmmm.....

No se inspiraatio... Niin, eilen illalla se iski yllättäen! Minulla on kauan aikaa ollut varastossa vanhaa Novitan Kid mohair lankaa pinkkiä väriä ja olen usein miettinyt mitä niistä tekisin. Sitten yks'kaks, kuin salama kirkkaalta taivaalta se iski tajuntaani: haluan tehdä yksinkertaistakin yksinkertaisemman boleron!

04042013404%5B1%5D-normal.jpg

Ja niin se siitä sitten lähti.... inspiksen vallassa unohtui iltapalat sun muut... Ja miten ihana onkaan taas neuloa. Ja tuo väri, oih! Hmm... tämä johtuu ehkä keväästä!