Avasin blogini hallintasivun ja sininen palkki ilmoitti, että blogiini on tullut 147 uutta kommenttia. Siis mitä! 147 uutta kommenttia. Ahaa, olisiko 50 000:n kävijän raja ylittymässä ja arvonta-juttuun olisi tullut niin paljon kommentteja. Aloin selata kommentteja. Aluksi seassa oli muutama järkeväkin, mutta sitten neljän kommentin sarja alkoi toistaa itseään. Kommentit olivat joltain SVNVFER:ltä ja FYVOSRE:ltä (en muista kirjainyhdistelmiä ulkoa) ja sisälsivät jotain (kai) englanninkielistä tekstiä, jossa oli paljon linkkejä. Niitä minä sitten poistelin aika kasan uusimmista jutuista (opinpahan senkin taidon). Mutta haluaisin kysyä, onko kukaan muu joutunut tälläisen nettihyökkäyksen kohteeksi. Siis mistä tuossa oli kyse: kiusanteostako? Jos kiinnosta lukea noita kummallisia kommentteja, niin niitä on jossain vanhemmissa jutuissa, vaan minä en kyllä käynyt katsomassakaan moisten juttujen linkkejä ja www-sivuja. (harmistunut pyh-tuhahdus)     =(

No, nyt asiaan:
aloitin ompelemaan veljenpojalle maastopukua kuten pojalleni mutta 86cm kokoa. Tässä on housut, vyötäröltä puuttuu vielä kuminauhan paikallaan pitävä ommel, mutta teen sen vasta, kun housuja on sovitettu.
1762040.jpg

Tässä kuvasarjassa näet meidän pölyisen telkkarin...
1762034.jpg

...Nyt pölyä on pyyhitty uudella pölyrätilläni...
1762035.jpg

...jonka neuloin tässä yhdessä yövuorossa. Eiks tullut puhdasta!
1762036.jpg

Ja pöly jäi palma-lanka rättiin.
1762037.jpg

Nyt sma rätti on pesty 90 asteessa.
1762038.jpg
Tämän testin tulos on, että palma lanka sopii pyrättien neulomiseen, mutta kaipaisi kaverikseen toista lankaa: ehkä puuvillaa. Palma ei näet ime vettä itseensä hyvin, on aika köykäsen tuntuista neuloa ja rättinä kädessäkin epämiellyttävän kevyt ja 90 asteen pesu sai neuleesta esille reikiä. No eihän mitään lankaa suositella pesemään 90 asteessa, mutta mielestäni pölyrätin pitää se kestää. Saa nähdä jatkanko kokeilua. Lankaa kului jokatapauksessa niin olemattoman vähän, etten punninnut rättiä, yritän kuluttaa koko kerän tavalla tai toisella ja merkkaan sitten kulutuksen.

1762039.jpg
Ja sitten valmistuneen puseron kuva. Olen tähän tosi tyytyväinen. Hyppäsi heti lempipuseroideni kärkilistalle.