Ohhoh, ei tullut kirjoitettua yhtään juttua koko helmikuussa. No, reissu siis meni hyvin ja suurimman osan neulomisesta tein siellä. Kotona ei sitten paljoa neulottukaan, näin määräsi Pikkuveli.

Nämä kestovaipan lisäimut ja keittiöliinat valmistuivat Helsingissä, mutta päättelin langat vasta viime viikolla (huomaa, että sehän olikin melko iso homma: ihan meni kokonaista 2 minuuttia). Lankaa kului 275g, 100% bambua. Yksi liina jäi kesken, kun lanka loppui. Tarkoitus olisi lainata kaverilta samaa lankaa.

Sitten aloitin villasekoitelangasta tunikaliivin, jota kovasti yritin saada valmiiksi ennen kuun loppua, vaan eipä valmistunut. Kaulus jäi kesken ja lankojen päättely: toivotaan että saan tehtyä piakkoin.

Tässä säästimme vähän rahaa ja tuunasimme Afrikan tähden nappulat. Afrikan tähti on äitini lapsuudesta, siinä oli tallella rahat ja pelinappulat ja noppa ja lauta, mutta pelilaattoja uupui. Niinpä mieheni käytti työaikaansa noin kaksi päivää siihen, että etsi työpaikaltaan vanhojen Afrikan tähtien pelilaattoja. No eihän ne tietenkään olleet saman värisiä taustalta: osa oli sinisiä, osa oransseja ja osa sinivalkoisia. Ei se mitään: kekseliäs mieheni spraymaalasi laatat vihreiksi ja vola, meillä on toimiva tuunattu Afrikan tähti:

Uusihan maksaa 13,90e (ja säästöä tuli?!!). No ei ole kellään muulla tällaista ja nyt pidämme hyvää huolta osista, kun sellaisen vaivankin niiden eteen näimme. Maalasipa mieheni vielä muutaman varalaatankin! Ja pelaamme Pojan kanssa pelin lähes joka ilta. Tosin eilen Poika meinasi kieltää äidin osallistumisen vedoten siihen, että "Äiti voittaa joka kerta".