Sain valmiiksi tällaisen huivin

Lanka Strik med Grande (paksu puuvilla-akryylilanka), jota kului 280g. Reilu 200g meni huiviin ja loput hapsuihin. Lankaa oli niin niukasti, että jouduin kääntämään Kauneimmat käsityöt 6/06 numerosta poimitun mallineuleen toisin päin, eli kärestä aloitettavaksi. Lisäksi ylimmän mallikerran seitsemästä kuviosta kolme on korvattu verkkovirkkauksella. Sinänsä työ oli nopea, mutta purin ja virkkasin uudelleen monta kertaa, että sain kuvion onnistumaan ja langan riittämään (viimeinen kerros huivia on silti virkattu tummemmalla lilalla, kun vaaleampi loppui).

Tässä kuvassa huivi käyttötarkoituksessaan, eli virkkasin sen kevättakin kaulaliinaksi. Takin ostin Ellokselta viime syksynä, kun olin vielä melko paksussa kunnossa: veikkasin, että kyllä mä tähän keväällä mahun. No nyt on kyllä käynyt niin, että olen laihtunut niin paljon, että tuokin takki on mulle jo iso, mutta voi sitä käyttää (pienemmässä koossa olisi voinut olla hihat liian lyhyet).

Nyt ajatukset ovat jo uudessa työssä:mihinköhän sitä kuluttaisi seuraavaksi lankoja? Ehkäpä nyt viimeistelen jonkun keskeneräisen ikään kuin välityönä.