Neulerintamalle kuuluu hyvää: joululahjapuseron viimeinen kappale paria kerrosta vaille valmis, sitten vain liitetään yhteen, neulotaan kaulus ja ommellaan napit. Kuvia en viitsi laittaa, koska henkilö, jolle pusero tulee, saattaa vierailla blogissani.
Virkkausrintamalla on hieman vilpoista: kolmesta virkatusta liinasta viimeinen on aloitettu, mutta en ole päässyt ekaa kerrosta pitemmälle. Tämäkin on joululahja liina. Valmiista liinoista on kuvat täällä ja täällä.
Ristipistorintamalla on tilkkupeittoon tuleva tilkku valmis:
261859.jpg
Ohje oli kopioitu jostain vanhasta Suuri Käsityö -lehdestä. Siinä kopiossa ei ollut noiden värien nimiä, joten yritin päätellä ne itse. Mielestäni sen verran epäonnistu, että nallessa tummin ja vaalein sävy on vierekkäin ja jalka- ja käsipohjissa keskisävyt. Pitäisi olla niin että nallessa vierekkäiset tummemmat sävyt ja pohjissa vierekkäiset vaaleammat sävyt. No tästäkin huomaa, että ristipistoissa lopputulos on lähes aina hyvä, vaikka sävyt ei ihan kohillaan olisikaan. Aloitin myös uuden ristipistotyön. Se tulee joululahjaksi ja siksi en uskalla kertoa edes aiheesta, koska siitä jo voisi arvata kenelle se tulee.
Ja ompelurintamalle ei kuulu nyt uutta, mutta tänään on käsityöpiiri ja siellä aion jatkaa pojalle aloittamiani bodeja. Kahdesta keskeneräisestä laitoinkin viime viikolla kuvan ja yhteen on kappaleet leikattuna.
Ostosrintamalla sellaista, että löysin kirpputorilta kaksi kangaspalaa. Huutonetistä ostin neppareita bodeihin. Kankaista en saanut kuvaa, koska kun käännän kuvan oikein päin vuodatus ei enää hyväksy kuvaa galleriaan, se on kuulemma väärässä muodossa. Tässä kuiteskin kuva eräästä välokuvakirjasta, jonka löysin samalla. Ihania kuvia, vauvan omia kuvia laitetaan noihin aukkoihin.
261878.jpg