Simmarit on kaivettu kaapista esille helteiden takia, mutta empä käyttänytkään. Mitä sitä hyvää hellettä järvessä pulikoimalla pilaamaan ;). Kummaritkin hoitivat ratsastussaappaiden tehtävää tässä taannoin. Pipo ei liity juttuuni mitenkään, mutta sammarit valmistuivat eilen. Yhdeltä seisomalta alusta loppuun, 5 tuntia siihen kului. Mutta nyt on miehellä upeat sammarit käsityönä tehdyt:
814887.jpg
Eli vanhojen Jack & Jones -farkkujen mallilla tehdyt uudet sammarit. Kangas kului taas niin niukille, että vyötärökaitaleeseen piti ommella 4cm jatkopala. No se jää hyvin piiloon.
814888.jpg
Perushousut siis, ei kommervenkkejä. Mutta oli mieleiset. Aattelin piirtää kaavat talteen kaavoina käyttämistäni housuista. No jos ei tuu piirrettyä niin säästetään housujen palaset.

3.8. tuli 25 V täyteen, mutta ei oo kerenny sitä miettimäänkään, kun 1.8 syntyi veljenpoika. Kolmen kilon keijukainen ja alta 50cm. Ihana kuin mikä. Hänelle ei ole vielä syntynyt mitään pehmeää pakettia, mutta tarkoitus olisi jotain kiireen vilkkaa tehdä.